Online coaching fitness

Heb je het druk met je baan, studie en/of kinderen en kom je daardoor niet altijd aan sporten toe? Kies dan voor online fitness coaching door een van de trainers van Pro Coaching by Anis Ammar. Zo kun je overal en altijd werken aan je fitnessdoelen. Onze online personal training combineert het gemak van trainen waar je maar wilt met de deskundige begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn. Onze online trainingen zorgen ervoor dat je op koers blijft met je fitnessdoelen, ook als je weinig thuis bent en een drukke agenda hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het effect van online coaching? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake!

Maak een afspraak voor een gratis intake

Persoonlijk en flexibel

Onze online trainingssessies zijn volledig aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen. Na een initiële beoordeling ontwikkelen onze gekwalificeerde trainers een persoonlijk trainingsplan voor jou, rekening houdend met je fitnessniveau, doelen, en beschikbare uitrusting. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, onze online fitness coaching zorgt voor een op maat gemaakte aanpak.

Onze online trainingen bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om je fitnessroutine in te passen in je drukke levensstijl. Je kunt trainen op tijden die voor jou het meest geschikt zijn, waardoor je consistent kunt blijven in je inspanningen om je fitnessdoelen te bereiken.

 

Uitgebreide voedingsadviezen

Naast training is voeding een cruciaal onderdeel van je fitnessreis. Onze coaches bieden uitgebreide voedingsadviezen en op maat gemaakte eetplannen om ervoor te zorgen dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Of je nu je dieet wilt aanpassen voor gewichtsverlies, spieropbouw of gewoon een gezondere levensstijl, onze coaches staan klaar om je te begeleiden.

 

Bereikbaar

Heb je vragen over je voedingsplan, twijfels over een specifieke oefening, of heb je gewoon wat extra motivatie nodig? Onze online personal trainers zijn bereikbaar via e-mail en telefoon om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven ernaar om snel te reageren, zodat je nooit lang hoeft te wachten op het antwoord dat je nodig hebt.

Voor directe en persoonlijke begeleiding is jouw online fitness coach 24/7 te bereiken via WhatsApp. Dit betekent dat je op elk moment van de dag hulp kunt vragen bij je trainingen, voedingsadvies kunt inwinnen, of gewoon een gesprek kunt voeren over je voortgang. Onze WhatsApp-service maakt het mogelijk om snel foto’s, video’s en berichten uit te wisselen, wat zorgt voor een interactieve en betrokken coaching ervaring.

Bestel direct

 

Instructie en feedback

Je ontvangt deskundige instructies en feedback van onze ervaren trainers. Via videobellen, e-mails en andere online communicatiemiddelen zorgen we ervoor dat je techniek correct is en dat je elke oefening veilig en effectief uitvoert. Onze trainers zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en je te helpen eventuele obstakels te overwinnen. Ben jij klaar om ondanks je drukke leven te beginnen met trainen? Neem snel contact op!

Contact

WhatsApp ons