Wie zijn wij? Ontmoet onze coaches

Hier maakt u kennis met onze toegewijde coaches, Anis Ammar en Elise van der Linden. Beiden brengen een schat aan ervaring en passie voor fitness en persoonlijke begeleiding mee.

Neem contact op

ANIS AMMAR

Professioneel atleet – Professioneel coach

Sinds 2012 ben ik aan de slag als gecertificeerde professionele coach en ben ik gespecialiseerd in mensen helpen hun fitness en gezondheidsdoelen te bereiken. Sinds 2014 ben ik tevens gecertificeerd jury lid bij IFBB ‘The International Federation of Bodybuilding and Fitness. Ik coach mijn klanten op een manier die past bij de leefstijl waar iemand naar streeft. Zelf maakte ik voor het eerst kennis met coachen toen ik het Nederlandse Kampioenschappen Bodybuilding won in 2011. Het is fijn om te zien hoe blij mensen worden met de resultaten die hij of zij bereikt. Van verlegen of onzeker naar trots en blij hoe hij of zij is. Dit heeft me gemotiveerd om mijn nieuwe passie om te zetten in een fulltime baan. Indien je vragen hebt over mijn methodes of je wilt een consultatie inplannen, neem dan contact met me op.

Contact

ELISE VAN DER LINDEN

Miss Olympia – Bikini atleet – Professioneel coach

Ik ben altijd een fan geweest van sporten. Van jongs af aan heb ik vele sporten beoefend, zoals turnen, badminton, schaatsen, voetbal, tafeltennis, streetdance, ballet en zo kan ik nog even verder gaan. Sporten is dus echt wel mijn ding. In maart 2016 heb ik meegedaan met mijn eerste bikini fitness wedstrijd. Ik klom direct op tot A atleet en werd 1e in november 2016 op mijn eerste internationale wedstrijd de Grand Prix. Hierna ben ik doorgegaan en in het buitenland meerdere wedstrijden gedraaid, zoals de mr. Olympia in San Marino, Alicante en Keulen, waar ik de top heb bereikt.

Nu vind ik mijn passie in het helpen van anderen met het bereiken van hun doelen, door middel van sporten en gezonde voeding. Zonder gezondheid zijn we nergens.

Samen maken we jouw dromen waar. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Contact

WhatsApp ons