GEZOND VAN BINNEN & BUITEN

Pro Coaching by Anis Ammar is gespecialiseerd op het gebied van gezondheid en welzijn. Gezond van binnen en van buiten staat bij ons centraal! Naast begeleiding op het gebied van voeding en supplementen beschikken we over een privé gym voor 1 op 1 personal training gevestigd in Den Haag. Hiernaast staan we je bij met mentale coaching tijdens het gehele traject. Op deze manier bieden we iedereen een veilige sportomgeving; een waar jij jezelf kan zijn. Tijdens jouw afspraak bij ons kan niemand anders jou storen of afleiden. Er is dus 100% aandacht voor jou en jouw doelstelling. Als je graag met iemand samen wilt komen is dit natuurlijk mogelijk.

Vertrouwen, goed gevoel & kwaliteit

Ons bedrijf valt binnen de preventieve gezondheidszorg (SBI-code 86923) en sport- en recreatieonderwijs (SBI-code 85519) en hiermee onder de essentiële dienstverlening.

Pro Coaching by Anis Ammar staat voor:

  • Vertrouwen
  • Goed gevoel
  • Kwaliteit
  • 1 op 1 bewegingstherapie
  • 100% aandacht voor jou
  • Persoonlijk contact
  • Veilige omgeving om jezelf te zijn

Maak hier een afspraak

sportschool in den haag

Het ontstaan van Pro Coaching by Anis Ammar

In 2020 is Pro Coaching by Anis Ammar officieel van start gegaan. Het fundament hiervoor werd al vele jaren eerder gelegd. Op zijn 16e levensjaar ontdekte Anis Ammar de liefde voor de sport. Hij groeide snel uit tot een professioneel atleet en stond op diverse podia met zijn deelname aan bodybuilding wedstrijden. Zo stond hij in 2011 aan de top in Las Vegas tijdens de mr. Olympia Men’s physique show en in 2014 stond hij in Ohio aan de top tijdens de Arnold Classic. Tijdens deze reis voltooide hij diverse opleidingen van certified nutrition coach tot group personal training specialist. Zijn bereik groeide en groeide en Anis Ammar kreeg steeds meer aanmeldingen voor begeleiding in de sport. Dit vroeg om een eigen privé gym, waar Anis Ammar zijn eigen cliënten volledig kon begeleiden. Wat het concept van Pro Coaching by Anis Ammar zo uniek maakt is dat het een all inclusive programma omvat. Anis Ammar is niet zomaar een personal trainer en Pro Coaching by Anis Ammar is niet zomaar een sportschool. Pro Coaching by Anis Ammar is een prive gym voor body transformaties met een all inclusive programma, waaronder mental en/of business coaching, inclusief voedingssupplementen van Anis Ammar zijn eigen lijn A Pro87 Nutrition, op maat gemaakte voedings- en trainingsschema’s, intensieve begeleiding en monitoring van de doelen en resultaten. Wat klein is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar mensen hun dromen waarmaken, nieuwe vrienden maken en een 2e thuis vinden.

WhatsApp ons