Privé sportschool Den Haag

Kom trainen in de privé sportschool van Pro Coaching by Anis Ammar, een exclusieve fitnessomgeving in Den Haag. De privé sportschool biedt je een fitnessplek waar je geen last hebt van de drukte van standaard sportscholen. Hier kun je trainen in een rustige, respectvolle en volledig uitgeruste omgeving die is afgestemd op jouw behoeften. Je wordt begeleid door onze goed opgeleide instructeurs die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in de privé sportschool van Pro Coaching by Anis Ammar? Neem dan snel contact op, onze fitnessexperts helpen je graag verder.

Neem contact op

Privé sportschool voor ongestoord trainen

De privésfeer van onze sportschool zorgt voor een ongestoorde trainingservaring. Dit betekent geen wachttijden voor apparatuur, geen afleidingen en de vrijheid om te trainen op je eigen tempo. Je hebt geen last meer van anderen die de apparaten gebruiken die jij nodig hebt of die apparatuur vies achterlaten. In onze sportschool kun je je volledig concentreren op je workout, met de zekerheid dat je de ruimte krijgt die je nodig hebt om je fitnessdoelen te behalen.

 

Individuele begeleiding en ondersteuning

In onze privé sportschool staan persoonlijke aandacht en ondersteuning centraal. Onze ervaren trainers zijn altijd aanwezig en zijn toegewijd aan het bieden van kwalitatieve begeleiding, afgestemd op jouw specifieke fitnessdoelen en -voorkeuren. Wat je fitnessdoelen ook zijn, onze trainers zorgen ervoor dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt. Je wordt begeleid door Anis Ammar of Elise van der Linden, beiden gemotiveerde en gerenommeerde coaches met een indrukwekkend cv in nationale en internationale bodybuildingcompetities.

Lees meer over Anis Ammar en Elise van der Linden

 

Transformatieprogramma

Met een transformatieprogramma maak je optimaal gebruik van de privé sportschool. Met 3-4 personal training-sessies per week in de privégym, mentale coaching, voedings- en trainingsschema’s en nog veel meer ondersteunen we je twaalf weken lang compleet in het transformeren van jouw lichaam. Heb je interesse in een transformatieprogramma? Neem dan contact op om een gratis intake te boeken! We bespreken jouw wensen en mogelijkheden en je kunt een kijkje nemen in onze prachtige sportschool.

Neem contact op voor een gratis intake

 

Faciliteiten

Onze privé sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en faciliteiten. We hebben een breed aanbod aan cardio- en krachttrainingsapparatuur. Onze apparatuur is bovendien modern en goed onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt om een effectieve en plezierige workout te hebben.

 

Exclusiviteit en comfort

De privé sportschool biedt een exclusieve en comfortabele ervaring voor onze bezoekers. Met beperkte toegang en een focus op privacy kun je er zeker van zijn dat je trainingservaring persoonlijk en ongestoord is. Bovendien is er altijd voldoende parkeergelegenheid.

De inrichting en sfeer van onze privé sportschool zijn zorgvuldig gekozen om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren. De rustige, schone en goed onderhouden ruimtes zorgen ervoor dat je elke keer weer uitkijkt naar je training. Ben je benieuwd naar de sportschool? Neem contact op om langs te komen voor een gratis intake!

Neem contact op

WhatsApp ons