Retourbeleid Pro Coaching by Anis Ammar

Voorwaarden voor fysieke producten:

 • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.
 • Producten moeten in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd.
 • Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, wordt binnen 14 dagen een volledige of gedeeltelijke terugbetaling verwerkt.

Retourneren van fysieke producten, hoe werkt dit?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Wij zullen je ons retourformulier sturen om in te vullen, of je kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

Hoe kan ik mijn items retourneren? 

Print onderstaand retourformulier.

 1. Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en voeg deze toe aan het pakket dat je wilt retourneren
 2. Voeg het product toe en noteer ons retouradres duidelijk op de doos.
 3. Geef het pakket af bij een PostNL punt
 4. Ontvang een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Retouradres: Goudenregenstraat 258A, 2565 GE, Den Haag.

Aandachtspunten:

 • Het retour sturen is voor jouw eigen rekening. Er worden alleen voldoende gefrankeerde zendingen aangenomen.
 • Retouren waar geen retourformulier of notitie bij zit met gegevens van wie het komt, kunnen we niet in behandeling nemen omdat we niet weten wie het retour stuurt.

Retourformulier Pro Coaching by Anis Ammar

Wanneer je de overeenkomst wilt herroepen dan kun je dit doen door dit herroepingsformulier ingevuld naar ons retour te sturen samen met de producten of ons via email op de hoogte te stellen.

Herroepingsformulier

Je kunt de volgende items niet retourneren:

 • Producten die de houdbaarheidsdatum hebben verstreken
 • Producten die indien redelijkerwijs mogelijk niet al geopend zijn of waar de seal van verbroken is. Dit is echter niet van toepassing wanneer het om gezondheidsbescherming of hygiëne gaat waarbij de verzegeling na de levering verbroken is.
 • Het product buiten de fabrieksgarantietermijn defect is gegaan

Verkeerd of beschadigd product ontvangen?

​Wat vervelend om te horen dat jouw pakketje is beschadigd! Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenservice medewerkers helpen je graag om dit probleem op te lossen. Stuur daarom een mail of open een chat met foto’s van het beschadigde pakketje in de bijlage. Zo kunnen wij je zo goed en snel mogelijk helpen.

Indien je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen wordt deze door Pro Coaching by Anis Ammar kosteloos omgeruild voor het juiste product. De kosten van het retour sturen zijn dan ook voor rekening van Pro Coaching by Anis Ammar. 

Moet ik retourkosten betalen?

Ja, de retour verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het gaat om een beschadigd en/of verkeerd ontvangen artikel.

Wanneer je jouw order niet afhaalt bij de afhaallocatie, een foutief adres opgeeft  worden er tevens €6,95 verzendkosten berekend. 

Kan ik een product omruilen?

Nee, dit kan niet.

Ik heb mijn order retour gestuurd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten*) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

*Let op: In de volgende situaties brengen wij €6,95 verzendkosten in rekening.

– het niet afhalen van je pakket bij de afhaal locatie

– het doorgeven van een onjuist adres

– het weigeren van je bestellen aan de deur

Wanneer ontvang ik mijn geld?

Zodra wij jouw retour hebben verwerkt kan het tot vijf werkdagen duren voordat jij het restitutiebedrag op je rekening ontvangt.

Ik kan het retourformulier niet printen, en nu?

Wil je een product retour sturen, maar heb je geen printer tot je beschikking? Geen paniek! Ook zonder printer kun je uiteraard je producten retour sturen.

Hoe kan ik dit doen?

1. Pak een leeg A4’tje

2. Schrijf  je naam, ordernummer, naam van het artikel, reden van retour en je e-mailadres op het A4’tje

3. Stop het A4’tje in de doos bij het product dat je wilt retourneren

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Contactinformatie:

 

Voorwaarden niet-fysieke producten

 • Virtuele producten zijn uitgesloten van retour en restitutie vanwege hun digitale aard.
 • Een schema wordt op maat voor u gemaakt. Na het ontvangen van een gepersonaliseerd voedings- en/of trainingsschema is er geen mogelijkheid tot retour en/of terugbetaling.
 • Voor overige overeenkomsten, o.a. transformatieprogramma, wedstrijdprogramma en online programma verwijzen wij u door naar de algemeen geldende voorwaarden.
WhatsApp ons